SAP Plant Maintenance

Wat is LowCode?

Een LowCode platform biedt een ontwikkelomgeving die gebruikt kan worden om applicatiesoftware te creëren door middel van grafische gebruikersinterfaces en configuratie in plaats van traditionele met de hand gecodeerde computerprogrammering. B-Synergy is specialist in LowCode en RAD platformen en is al meer dan 10 jaar OutSystems Partner. LowCode platformen stellen ontwikkelaars van verschillende ervaringsniveaus in staat om toepassingen te creëren met behulp van een visuele gebruikersinterface in combinatie met model-gedreven logica. LowCode platformen kunnen volledig operationele toepassingen produceren, of extra codering vereisen voor specifieke situaties. Low code ontwikkelplatforms verminderen de hoeveelheid traditionele handcodering, waardoor bedrijfsapplicaties sneller kunnen worden opgeleverd. Een gemeenschappelijk voordeel is dat een breder scala van mensen kan bijdragen aan de ontwikkeling van de applicatie - niet alleen degenen met formele programmeervaardigheden. Low Code platformen kunnen ook de initiële kosten van setup, training, deployment en onderhoud verlagen.

Het SAP Plant maintenance platform is gebouwd doormiddel van OutSystems, heeft u al OutSystems in uw bedrijf? In dat geval kan ons Plant Maintenance platform binnen twee weken al binnen uw bedrijf gebruikt worden om  het te ervaren. Binnen B-Synergy doen we niet mee aan loze beloftes. U mag eerst ons SAP PM platform uitproberen op uw omgeving, met uw mensen voordat u het koopt. Heeft u meer wensen dan ons platform biedt? Geen probleem, dat is precies waarom wij LowCode gebruiken. Door het Low Code platformen is ons SAP PM Platform eenvoudig uit te breiden met uw wensen. Kijk ook eens op onze informatie pagina over de implementatie van SAP Plant Maintenance.

U wil wel graag ons platform maar heeft nog geen OutSystems? In dat geval verwijs ik u graag naar onze B-Synergy website, daar kunt u van alles vinden over OutSystems. Misschien heeft u al gekeken en vindt u OutSystems te duur? In dat geval kunnen wij ons SAP PM Platform ook opleveren zonder OutSystems licentie. Wij bouwen dan, geheel op maat, uw SAP Plant maintenance oplossing met WaveMaker Low Code. Vraag snel eens een demo aan zodat ook u geld kunt besparen op uw onderhoudsprocessen.

Benieuwd naar de ervaringen van onze tevreden klanten? Wij brengen u graag met hen in contact! 

Reactie plaatsen