Implementatie

Implementatie in SAP

Al binnen een maand operationeel

Snelle implementatie

Het SAP Mobile Plant Maintenance Platform onderscheidt zich onder andere door een snelle implementatie omdat het is gebouwd met het low-code platform OutSystems. Al binnen een maand na de eerste demo kunt u gebruik maken van onze software en profiteert u van alle voordelen die ons Mobile Plant Maintenance Platform te bieden heeft. Door onze ruime ervaring met SAP/OutSystems-integraties bij diverse klanten, hebben wij een zeer effectieve, volledig veilige strategie ontwikkeld die ongehinderd kan worden toegepast op elk SAP systeem.

Hoe gaat de SAP-implementatie van het platform in zijn werk?

Implementatie

Demonstratie

We komen graag bij u langs voor een live demonstratie, maar een online demo kan natuurlijk ook. Tijdens de demo geeft onze PM-Specialist u een kijkje in het systeem van één van onze klanten en demonstreert hoe zij het Mobile PM Platform op hun systeem geïmplementeerd hebben.
Implementatie

Proof of Concept

Bent u na het zien van de demo enthousiast geworden? Dan bieden we u de mogelijkheid van een Proof of Concept op uw eigen ontwikkel- of testsysteem. U kunt dan met eigen data zelf ervaren hoe het Plant Maintenance Platform voor u kan werken.
Implementatie

Afstemmen

Na de uitrol van het Standaard Software Pakket volgt een aantal specifieke configuraties, waarmee we het Platform afstemmen op de unieke situatie en processen binnen uw bedrijf.
Implementatie

Veilige verbinding

Naast de inregelen van alle functionaliteiten van het Platform, is ook het zorgen voor een veilige verbinding met uw SAP-systeem een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. In totaal duurt deze first plant package roll-out twee tot drie weken.
Implementatie

SAP-implementatie

Bent u overtuigd van het Platform en al haar voordelen, dan implementeren we uw specifieke wensen door de code aan te passen daar waar het nog niet volledig aan uw wensen voldoet. We noemen deze fase 'Change-to-fit' of 'Fit-gap'.
Implementatie

Uitrol naar de operatie(s)

De laatste stap in het proces is de roll-out naar één of meerdere pilot-plants en gebruikers. Als dit een succes is, dan volgt een eventuele global roll-out naar al uw plants. Op deze gecontroleerde wijze houdt u altijd controle en waarborgt daarmee het succes van de implementatie.

Software as a Service (SaaS), met extra voordelen


Incentro biedt het Mobile Plant Maintenance Platform aan op basis van Software as a Service. U neemt een licentie af, waarna u gebruik kunt maken van het platform. U krijgt exclusief toegang tot een online helpdesk, waarin u support tickets kunt indienen. Deze worden dan zonder vertraging opgepakt en in nauw overleg naar tevredenheid opgelost door één van onze specialisten.
Anders dan andere Software as a Service-oplossingen, biedt Incentro een aantal extra’s. In de licentie is continue proactieve monitoring van het Platform inbegrepen, alsook een aantal uren reactief en perfectief onderhoud. Doordat meerdere bedrijven gebruik maken ons Platform en potentiële verbeteringen of nieuwe ideeën aandragen, kan iedereen in de gebruikers community mee profiteren van een continu verbeterend Platform. Vanzelfsprekend heeft u zelf altijd de controle over het al-dan-niet doorvoeren van deze vernieuwingen.

Ja, dit wil ik zien!

Demonstratie