Ik wil een vriendelijk SAP PM...

maar ik wil geen dure OutSystems Licentie!

mobile tablet desktop
Dat horen we natuurlijk vaker. OutSystems is in onze opinie hét beste LowCode platform om business applicaties mee te bouwen. OutSystems kan dan ook veel meer betekenen dan alleen meer SAP PM gebruiksvriendelijk maken. Wat dacht u van een gebruikersvriendelijk SAP PS planbord? Wellicht heeft u zelf nog een backlog aan ideeën die u zou willen realiseren maar uw IT afdeling heeft geen tijd voor de realisatie ervan?  OutSystems LowCode maakt het mogelijk dat u uw bedrijfsproces snel kunt optimaliseren! Wij overtuigen u daar graag van!

Ik ben niet overtuigd van OutSystems maar wil toch het gebruiksvriendelijke SAP PM platform!

Alternatieven voor OutSystems-SAP

Natuurlijk onderzoeken wij continu wat de alternatieven zijn om u uw SAP functionaliteit te geven die uw business nodig heeft op een zo snel en efficient mogelijke wijze. Misschien zoekt u alleen een mobiele app waarop u werkorders kunt zien, foto's kunt maken, equipments kunt scannen en uw inspectie rondes kunt valideren en loggen zodat u kunt aantonen dat inspectie rondes zijn gelopen bij een calamiteit of veiligheidsaudit.

Wij  kunnen dan ook alle functionaliteit van SAP PM en SAP PS eenvoudig voor u ontsluiten, niet alleen met OutSystems maar ook Java of Flutter.

Het voordeel van ons platform op Java of Flutter is dat u geen OutSystems licenties hoeft te betalen maar dat de uitrol en ontwikkeling minstens zo snel gaat als met OutSystems. Voor Java ontwikkeling gebruiken wij een alternatief LowCode platform, WaveMaker. Voor mobiele apps gebruiken wij het liefst Google Flutter dit is de meest snelle en krachtige ontwikkel omgeving van Google zelf, wel zo vertrouwd aangezien er een grote kans is dat uw device op google android draait!

SAP maken wij gebruiksvriendelijk met:

Google Flutter - Beste voor native mobiele apps

WaveMaker LowCode - Beste LowCode platform voor Java ontwikkeling.
SAP LowCode Connector - Stand alone connector om makkelijk zelf met SAP te kunnen integreren.
SAP FIORI / UI5 - SAP eigen ontwikkel front-end technologie.

Waarom gebruiken wij zelf geen Fiori?

Fiori ontwikkeling gaat te langzaam!

Waarom wij zelf geen SAP Fiori gebruiken? SAP heeft nooit bekend gestaan om zijn superieure gebruikers interface en gebruikers gemak maar ook niet om een fijne ontwikkelaars ervaring. Dit komt simpelweg omdat SAP zelf niet innoveert op het gebied van gebruiks- en ontwikkelervaring. Ontwikkelen in Fiori is traag en de schermen zijn net iets gebruikers dan de oude SAP GUI. Fiori is gebaseerd op UI5 en doordat dit geen LowCode technologie is gaat het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke front-end erg langzaam. Wij gebruiken voor de Front-End het liefst best-of-breed LowCode en Rapid Application Development (RAD-) technologie zoals OutSystems/.NET, WaveMaker/Java en Flutter/Google